Articole Nașpa Rău

90-60-90

Nu am nimic cu femeile bune, cu excepția inevitabilelor erecții. Dar voi scrie acest articol, în care voi ataca rasa fotomodelelor, riscând să atrag asupra mea furia tuturor amatorilor de lucru manual de pe Net. Care e problema fotomodelelor? Vă spun eu care e, dimensiunile. Sau mai bine spus, nu e problema lor, ci e problema celor care le selecționează, le “antrenează” și le angajează.

Numerele magice, 90-60-90, numerele care descriu forma feminină perfectă, împreună cu înălțimea de 1.75 m și cu greutatea de 50 de kilograme. Ce rezonanță au aceste numere? Sunt oare un cifru secret, un cod de activare a rachetelor nucleare din chiloți? Sau cifrele care compun aceste dimensiun, 9, 6, 9, te duc cu gândul la oarece poziții ce necesită o abundentă spălare înainte, și o spălare pe dinți după? Noroc cu unitățile metrice… că dacă ar fi fost măsurate în inchi ar fi sunat ceva de genul 35.43, 23.62, 35.43, valori care îți dau dureri de cap (…uri).

Nu știu alții cum sunt, dar p%#a mea nu știe să numere, și cred că nici a voastră, da știm să deosebim o femeie faină dacă o vedem. Ce mai contează măsurile? Motivul real pentru care cred eu că s-au instaurat aceste standarde este ca să pună la dispoziția celor care nu știu nimic despre femei un criteriu de selecție. Și aici mă refer la popona… adică homosexualii din lumea modei. Este cam ca scrierea Braille pentru orbi… adică nu, că scrierea asta e completă. Mai degrabă e cam ca notele muzicale scrise pe hârtie citite de un surd, încercând să judece o melodie.

Rezultatele selecției acesteia bazate pe numere se văd. Nu zic nu, sunt și femei faine printre așchimodiile aste, dar în afară de a arăta bine în imagini statice nu sunt bune de nimic. Nu mă aștept să știe tabla înmulțirii, doamne ferește, ci mă refer la alte lucruri, cum ar fi să danseze, să se miște natural, sau să lege două vorbe la o emisiune sau într-un videoclip. Nu e necesar, domnișoarelor Spicy, Tatu, Blondy sau Laguna, să faceți tot timpul aluzii la sexul lesbian pentru a atrage atenția. Dar dacă nu știți să vă mișcați, sau, doamne ferește, să cântați, faceți și voi ce puteți, nu? Că doar ce faceți voi nu necesită talente speciale…

Poate că există și alte motive pentru care se face selecția bazată pe dimensiuni, cum ar fi dorința prea mare a tututor femelelor, și mai ales a celor din România, de a face carieră ca model. Problema e că aceste dimensiuni se pot ajusta, ba mai luând de unde e prea mult, ba mai adăugând unde e prea puțin, și asta la un preț care e prea mic în comparație cu beneficiile (închipuite). Și atunci, barajul tot oral se dă…

Și încă ceva, pentru cei care visează la scânduri… Câte femei credeți că au dimensiunile astea? Mai ales kilogramele alea, de obicei după vârsta de 18 ani nici o femeie nu mai e așa de slabă, decât dacă are probleme serioase, la cap sau altundeva, așa că voi visați de fapt la niște nematurizate de 16 ani, care arată aproape ca la 14, și atunci de ce să nu fie și din alea de 12, că doar doi ani nu e mare lucru, sau poate chiar de 10, las’ că ălea nu se opun, mai ales dacă le tragi vreo două palme înainte, nu?